Udearealet er en gammel tilgroet have, med massere af gode muligheder til at ”forsvinde” ind i eventyrverden eller bare lege uforstyrret. Der er gynger, bål område, og legehuse, samt mulighed for vandleg. Der er bakker og ujævnt terræn, mulighed for mudder og andre sanselige udfordringer.

Vi har en fodboldbane, en mooncar/cykel bane og en dejlig stor græsplæne til fysisk udfoldelse.

Vi bruger dagligt udearealet både i Børnehave og vuggestuen, da det er vigtigt for alle børn at komme ud og opleve naturen, lege uforstyrret i vores små hjørner og kroge med deres venner. At kunne spejle sig i større og mindre børn, og se hvordan andre bruger kroppen og naturen  er medvirkende til at skabe og danne barnet oplevelse af livet og verden omkring sig. 

Det er forskelligt hvordan de voksne arbejder med børnene i vores uderum, der er tidspunkter hvor det er en legen tilgang, andre gange med en lærende og også den støttende og guidende tilgang i den frieleg. Den syntes vi er yderst vigtig at dyrke og gøde, for det er netop her at barnet kan udfolde sig, sin fantasi og adaptere måder at agere på i legen.