Virksomhedspraktik i Børnehuset Ellebæk, starter med en personlig samtale hvor jobkonsulent, praktikant og ofte en personale fra huset er til stede.

Der fortæller daglig Leder om Børnehuset, og personale gruppen, det pædagogiske arbejde, vores værdier og måden vi agere omkring børn på.

Derefter vil der være en dialog hvor Praktikanten, fortælle om sig selv, sin erfaring og hvorfor valget ligger på netop børneområdet. Hvilke overvejelser der ligger til grund for at ende her.

Hvis Man er enig om at gennemføre en virksomhedspraktik, vil der altid ligge et tilbud til Praktikanten om hjælp til Cv og Ansøgning, målrettet job i daginstitutionsområdet. Der vil kollegaer hjælpe med at high lighte kompetencer fra hverdagen, som måske ikke i første omgang er noget man selv har haft givet så stor værdi, fordi det er ens personlighed at agere således.

Den første uge, vil der altid være en fast personale, som sikre at Praktikanten får pauser sammen med hende og er den som hjælper og tager imod første dag.

Vi anser os selv for en god Praktik institution, og vil gerne samarbejde mod at hjælpe dem videre i joblivet som rammer vores hus.